Faustball Hallenmeisterschaft 2014/15

07.03.2015 schlussrunde bärau

kat.a

nach dem 1. satzverlust gegen fb roggwil nahmen wir einen tacktischen wechsel vor, indem die schläger die seiten tauschten. mit diesem wechsel ging ein ruck durch die mannschaft und wir verloren nur noch einen zusätzlichen satz in allen verbleibenden spielen gegen trubschachen und herzogenbuchsee. mit 7 von 9 gewonnen sätzen verbesserten wir  uns noch vom 4. auf den 2. schlussrang.

veteranen

leider konnten wir den vor der schlussrunde erreichten 1. zwischenrang nicht ganz verteidigen, mussten aber nur gegen kirchberg alle 3 sätze abgeben. Mit 5 von 9 gewonnen sätzen reichte es aber trotzdem auf den guten 2. schlussrang hinter kirchberg und vor satus langentahal.

Schlussrangliste Wintermeisterschaft 201

zwischenbericht kat. a 1.runde

für die 1. rundi hei mir am 23. november 2014 in truebschache müesse aträtte. könu u resu sy verletzt usgfaue u so het robi vo de veterane müesse ushäufe, so dass mir wenigschtens mit 5 manne hei chönne starte. es isch e sehr usglichni gruppe gsy, aber mir hei üs rächt wacker gschlage u scho im 1. spiu gäge d‘ mr truebschache 2 sätz chönne gwinne. gäge favorit mtv herzogenbuchsee hei mir wenigschtens 1 satz mit der chlinscht mügliche differenz vo 15:14 gwunne. mit wytere 2 gwunnige sätz gäge d‘mr sumiswald u 3 siege gäge mtv eggiwil, hei mir die 1. rundi mit 8 vo 12 mügliche punkt über üsne erwartige abgschlosse.

ir 2. rundi im bärau hei mir gäge tv kirchberg 3 U16 guet gschartet u sy scho glii 5:0 dervozoge. du hei sich aber viu eigefähler ygschliche u mir hei das spiu no us der hang gäh u mit 11:13 verlore. mir hei üs du wider i ds füdle klemmt u so di 2 nächschte sätz gwunne. aber o gäge fb roggwil 2 hei mir zwe u gäge tv kirchberg 2 no ei wytere satz müesse abgäh. d’vorrundi isch sehr usgliche gsy u nume grad mtv herzogenbuchsee isch klar mit 18 punkt ar spitze gläge. wyter ir finaurundi sy fb roggwil mit 15 pt., d‘mr trueschache mit 14 u mir mit 13 punkt.

zwischenbericht veteranen 1. runde

ir 1. rundi in kirchberg hei mir gäge d mr trueschache grad super gschtartet u au 3 Sätz gwunne. o im 2. spiu gäge favorit mr kirchberg sy mir vou konzäntriert i ds spiu ygschtige u hei di 2 erschte sätz chöne gwinne. ersch im 3. satz sy üs es paar eigefähler zum verhängnis worde u mir hei dä satz knapp müesse abgäh! im 3. spiu gäge tv lotzwil hei mir du wider nüt lah abrönne u au 3 sätz zu üsne gunschte entschide. di 1. rundi hei mir so mit 8 punkt vor der mr kirchberg mit 6 punkt ar spitze abgschlosse!

für di 2. rundi in truebschache hei mir e wuche vorhär no e trainingsabe mit de truebschächeler igschautet. es het aber nid grad dä erfoug brunge, wo mir erhoft hei. mir hei der ganz abe z’viu unnötegi fähler produziert u so hei mir nume 5 vo 9 sätz chönne gwinne. vor der finaurundi hei mir aber trotz auem no der 1. zwüscheräng vor der mr kirchberg chönne verteidige.

spielpläne

Spielpläne Wintermeisterschaft 2014 - 20